Kensol pool-varmepumpe 20 kW KTB20KW

Effektiv og miljøvenlig opvarmning til din pool med Kensol pool-varmepumpe på 20 kW. Hold temperaturen stabil året rundt. Besøg os nu.

14.954,00 kr.

Den Kensol pool-varmepumpe på 20 kW er det perfekte valg til dig, der ønsker at forlænge din badesæson og få mest muligt ud af din pool. Med denne effektive og pålidelige varmepumpe kan du nyde en behagelig vandtemperatur året rundt, uden at det belaster din elregning.

Varmepumpen er designet til at være energieffektiv og miljøvenlig, da den udnytter varmen fra luften til at opvarme vandet i din pool. Dette gør den ikke kun økonomisk fordelagtig på lang sigt, men giver dig også en bæredygtig løsning til opvarmning af din pool.

Med en kapacitet på 20 kW kan denne varmepumpe opvarme selv større pools effektivt og hurtigt. Du kan stole på dens kraftfulde ydeevne og præcise temperaturstyring, så du altid kan nyde en behagelig badetemperatur, uanset vejrforholdene udenfor.

Installationen af denne varmepumpe er enkel og problemfri, og den kræver minimalt vedligeholdelse, så du kan bruge mere tid på at nyde din pool og mindre tid på at bekymre dig om tekniske detaljer.

Med Kensol pool-varmepumpen 20 kW får du ikke kun et pålideligt og effektivt produkt, men også en investering i din livskvalitet og komfort. Så gør dig selv den tjeneste at investere i denne varmepumpe og oplev glæden ved at have en opvarmet pool året rundt.”

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN