Åben 3-sidet biopejs – Sort

Få hygge og varme i hjemmet uden skorsten med vores sorte 3-sidet biopejs – Et bæredygtigt og stilfuldt alternativ til traditionelle pejse.

6.999,00 kr.

Forestil dig at komme hjem til en hyggelig stue med en varm og stemningsfuld biopejs i midten. Med vores åbne 3-sidet biopejs i sort, kan du gøre dette til virkelighed. Den frie, høje form gør, at flammerne kan nydes fra alle vinkler i rummet og det åbne design skaber en følelse af frihed og generøsitet. Denne biopejs er det perfekte valg for dem, der ønsker en moderne og stilfuld varmekilde, som ikke kræver en skorsten. Du kan nyde flammerne i op til 6 timer pr. opfyldning, og på samme tid tage del i den miljørigtige og bæredygtige teknologi, som biopejsen er baseret på. Med en størrelse på H: 150 cm x B: 40 cm x D: 40 cm, vil denne biopejs bringe en unik og elegant stemning til dit hjem, som vil imponere alle dine gæster.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN