Andersen Electric 18000 varmepumpe, 6 kW, 135 kvm, hvid

Varm dit hjem med Andersen Electric 18000 varmepumpen – den effektive energibesparende løsning, der dækker op til 135 kvm og giver dig en behagelig temperatur hele året rundt.

8.945,00 kr.

Oplev en effektiv og pålidelig opvarmning med Andersen Electric 18000 varmepumpe. Denne kraftfulde varmepumpe med en kapacitet på 6 kW er designet til at dække et areal på op til 135 kvadratmeter og er den ideelle løsning til at holde dit hjem varmt og behageligt. Denne varmepumpe fungerer både som en varmepumpe og en luftkøler og kan tage temperaturen fra en varm sommerdag til en kold vinterdag på ingen tid. Den har også en affugtningsfunktion, der sikrer, at dit hjem forbliver tørt og behageligt, hele året rundt. Andersen Electric 18000 varmepumpe leveres med en fjernbetjening med LCD-skræm og integreret Wi-Fi-funktion, så du kan styre det fra din mobiltelefon eller smart home-enheder som Google Assistant og Amazon Alexa. Derudover er denne varmepumpe designet til nordisk klima, og det kan fungere ned til en utrolig kold temperatur på -25°C, så du kan føle dig tryg ved at have det varmt og behageligt i dit hjem, uanset vejret udenfor.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN