Andersen Electric Apollo 48000 varmepumpe 18,5 kW

Få dit hjem til at føles som en oase med Andersen Electrics Apollo varmepumpe. Spar op til 60% på din varmeregning og nyd komforten året rundt. Køb den i dag.

38.515,00 kr.

Nyd et optimalt indeklima med Andersen Electric Apollo 48000 varmepumpe. Denne kraftfulde varmepumpe kan både opvarme og afkøle store lokaler med en kapacitet på op til 370m². Med en varmekapacitet på maksimalt 18,5kW og muligheden for at fungere ved temperaturer ned til -25°C, er du sikret en behagelig temperatur året rundt. Den nordiske design gør varmepumpen ideel til vores klima, mens den nemme fjernbetjening og auto-funktion giver en praktisk og smart styring. Udedelen er lydsvag med et lydeffektniveau på kun 70 dB, mens indedelen er kompakt og let at installere. Hos Andersen Electric går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og denne varmepumpe er ingen undtagelse. Få mere end bare en varmepumpe, få et optimalt indeklima – vælg Andersen Electric Apollo 48000.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN