Andersen Electric Nordic One varmepumpe, luft/vand, 15 kW

Få mest for pengene med Andersen Electric’s Nordic One varmepumpe – den mest effektive varmepumpe på markedet med en kapacitet på hele 15 kW. Spar penge på din varmeregning og sænk din CO2-udledning med den grønne energikilde.

51.499,00 kr.

Andersen Electric Nordic One varmepumpen er den ideelle løsning til at varme dit hjem på en miljøvenlig og omkostningseffektiv måde. Den er designet til det nordiske klima og har energiklasse A+++, hvilket gør den til en miljøvenlig og økonomisk løsning. Varmepumpen er perfekt til både radiatorer og gulvvarme og er driftsikker takket være dens Wilo cirkulationspumpe, SWEP varmeveksler samt Mitsubishi kompressor. Udover at være pålidelig giver varmepumpen også køling i de varmere måneder. Installationen er nem, og betjeningspanelet er enkelt og brugervenligt. Med en kapacitet på 15 kW kan denne varmepumpe opfylde de fleste behov for din bolig. Vælg Andersen Electric Nordic One varmepumpen og nyd en mere bæredygtig og prisrigtig måde at opvarme dit hjem.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN