Andersen Electric Varmepumpe Nordic One 12kw Luft-vand

Vælg vores Andersen Electric Varmepumpe Nordic One 12kw, og få en førsteklasses løsning på varmeproblemer. Spar penge på varmeregningen året rundt.

37.199,00 kr.

Andersen Electric Varmepumpe Nordic One 12kw Luft-vand er en revolutionerende opfindelse til hjemmet. Den smarte teknologi bag varmepumpen sørger for at holde din bolig varm selv ved de laveste temperaturer ned til -25°C. Det gør den til den perfekte løsning til de kolde og hårde vintre i Norden. Energibesparende løsning (A+++) betyder, at Nordic One bruger mindre energi, sammenlignet med andre varmeløsninger. Den lavere energiforbrug er godt for både miljøet og din pengepung. Og med en driftssikkerhed, du kan stole på, kan du trygt stole på din Andersen Electric Varmepumpe Nordic One 12kw Luft-vand år efter år. Designet til det nordiske klima og med det lavt støjniveau har Nordic One vundet både hjerte og humør i de mange hjem. Køb det i dag og oplev hvor stor en forskel det kan gøre for dit hjem og din økonomi.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN