Tilbud

ASKO T408HD.S – Kondenstørretumbler m/varmepumpe

Få optimal tørring og sparsommelighed med ASKO T408HD.S kondenstørretumbler m/varmepumpe. Spar op til 40% på energiforbruget og nyd den støjsvage drift.

Original price was: 13.395,00 kr..Current price is: 10.474,00 kr..

Vil du sikre dig en tørretumbler, der både er effektiv og skånsom mod dit tøj? Så er ASKO T408HD.S det helt rette valg. Denne kondenstørretumbler er udstyret med en varmepumpe, der ikke alene gør den mere energieffektiv end traditionelle modeller, men også skåner dit tøj ved at tørre det ved en lavere temperatur.

Med Butterfly Drying-funktionen kan du være helt sikker på, at dit tøj kommer ud af tumbleren uden uskønne foldemærker eller krøller. Luftcirkulationen i tumbleren er nemlig særligt designet til at tørre dit tøj jævnt og blidt på samme tid.

Og så er der selvfølgelig også de 10 forskellige programmer at vælge imellem, så du altid kan finde lige præcis den indstilling, der passer bedst til dit tøjs behov. Så hvad venter du på? Giv dit tøj den bedste behandling med ASKO T408HD.S.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN