Biopejs med vertikal ramme

Oplev hyggen fra ildens knitren i din stue med vores elegante biopejs med vertikal ramme. Skab en unik og indbydende atmosfære – helt uden skadelige partikler eller røg.

5.499,00 kr.

Trænger din stue til et strejf af elegance og hygge? Så kunne vores biopejs med vertikal ramme være lige det, du søger. Med dens slanke, stilrene design er denne pejs en kunstnerisk tilføjelse til dit hjem. Den er utrolig nem at montere på væggen, og vil med garanti blive et smukt og funktionelt element i dit æstetisk indrettede hjem. Vores biopejs er sikker og miljøvenlig takket være dens brændstof i form af bioethanol, som giver en flot, dansende flamme uden røg eller lugtgener. Pejsen indeholder et 0,5 liters brandkar og monteringsbeslag, så den kan installeres nemt og sikkert. Vores biopejs med vertikal ramme er en fremragende måde at skabe en hyggelig og elegant atmosfære i enhver stue. Tøv ikke med at investere i denne smukke biopejs og skab det perfekte hyggehjørne i dit hjem.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN