Biopejs til væggen sort

Få en hyggelig og elegant atmosfære med en biopejs til væggen i sort. Lavet af bæredygtige materialer og ingen røg eller aske. Perfekt til enhver indretning.

6.999,00 kr.

Få den afslappende og hyggelige atmosfære fra en traditionel pejs uden at skulle bekymre dig om røg, aske og besværet med at få gang i flammerne. Vores flotte væghængte biopejs i sort vil bringe varme og elegance til ethvert rum i dit hjem. Med en brændetid på op til 6 timer pr. opfyldning vil du have masser af tid til at nyde pejsens beroligende flammeeffekt, mens du slapper af i sofaen eller underholder gæsterne. Vores biopejs er også miljøvenlig og kræver ingen ventilation – det eneste du skal gøre, er at tænde for den og nyde ilden. Den moderne og tidløse sorte farve passer til enhver indretning, og med dens størrelse på H: 54 cm x B: 78 cm x D: 16,5 cm passer den perfekt på enhver væg. Opdag den ultimative kombination af stilfuldt design og det hyggelige element fra en pejs med vores væghængte biopejs i dag.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN