Bosch 400L solvarmebeholder til varmepumper

Få mest muligt ud af varmepumpen med en Bosch 400L solvarmebeholder, der effektivt udnytter solens energi og reducerer dine energiomkostninger.

41.810,00 kr.

Drømmer du om en mere bæredygtig og energieffektiv hverdag? Så er Bosch 400L solvarmebeholder til varmepumper løsningen for dig. Med denne avancerede beholder kan du udnytte solens varme til at producere brugsvand på en bæredygtig og miljøvenlig måde. Beholderen er udviklet til at kunne bruges sammen med en luft/vand varmepumpe, så du altid har adgang til opvarmning uanset vejrforholdene. Hvis der ikke er nok solskin eller varme fra varmepumpen kan du også vælge at bruge et el-varmelegeme, som nemt kan monteres på beholderen. Med det indbyggede rensedæksel, kan du også nemt rengøre beholderen og holde den i topform. Invester i Bosch 400L solvarmebeholder til varmepumper og gør din hverdag mere bæredygtig og energieffektiv.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN