Bosch 400L solvarmebeholder til varmepumper

Fremtidssikret din varmepumpe med Bosch 400L solvarmebeholderen – spar på energiregningen og få både varmt vand og varme på én gang.

45.495,75 kr.

Fremtidens bæredygtige løsning er her. Med Bosch 400L solvarmebeholder til varmepumper kan du reducere dit energiforbrug og samtidig få varmt brugsvand på en effektiv og miljøvenlig måde. Beholderen er perfekt til brugsvandsproduktion med solvarme og en anden varmekilde, såsom en luft/væske varmepumpe. Denne alsidige løsning betyder, at du kan nyde godt af både solens energi og den effektive teknologi, som en varmepumpe kan tilbyde. Rengøring er nemt takket være det indbyggede rensedæksel, så du behøver aldrig bekymre dig om vedligeholdelse igen. Og hvis du har brug for ekstra varme, kan du nemt tilføje et el-varmelegeme (tilbehør) og få varmt vand året rundt. Bosch 400L solvarmebeholder til varmepumper er den perfekte løsning til dig, der ønsker at bidrage til en grønnere fremtid og samtidig spare penge på din energiregning.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN