Bosch Climate 3000i varmepumpe 5,3 kW. Luft/luft Inde- & udedel

Få et mere behageligt indeklima året rundt med Bosch Climate 3000i varmepumpen. Spar på energiregningen og nyd en stillegående og effektiv opvarmning og køling.

6.760,00 kr.

Giv dit hjem den perfekte temperatur og et behageligt miljø med Bosch Climate 3000i varmepumpen på 5,3 kW. Denne smarte varmepumpe fungerer på basis af luft-til-luft teknologi, der vil give dig mulighed for at opvarme eller køle dit hjem på en effektiv og økonomisk måde. Den smarte indendørs enhed forbliver ubemærket og kan styres med en fjernbetjening eller via en app på din smartphone. Installeret med en udendørs enhed i dit hjem, vil denne varmepumpe sørge for en jævn temperatur i dit hjem, hvilket gør det til en perfekt løsning til langsigtede investeringer til dit hjem. Sæt dit sættemænd ned og spar penge med denne prisvindende varmepumpe fra Bosch, og få en optimal temperatur i dit hjem, som du kan kontrollere med en enkelt berøring på din smartphone.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN