Bosch Compress 5800i AW varmepumpe 7kW udedel

Opvarm dit hjem effektivt og miljøvenligt med Bosch Compress 5800i AW varmepumpen. Spar penge og skån miljøet med dens avancerede energieffektivitet.

56.442,00 kr.

Forestil dig at du har inviteret mig ind i dit hjem, og vi sidder i din hyggelige stue. Udenfor er det koldt, men indenfor spreder varmen sig behageligt. Sådan føles det, når du investerer i Bosch Compress 5800i AW varmepumpen.

Denne mageløse varmepumpe er ikke kun en teknologisk mesterpræstation, den er også din nøgle til at skabe en mere bæredygtig fremtid. Bosch 5800i AW 5kW luft/vand varmepumpen vil ikke kun sænke dine varmeomkostninger, den vil også forbedre dit hjem energimærkning og øge din boligs værdi.

Med den indbyggede IP-modul har du mulighed for at styre varmepumpen via en praktisk og brugervenlig app på din smartphone. Aldrig har det været nemmere at have fuld kontrol over dit hjemmes komfortniveau.

Glem alt om støj. Bosch Compress 5800i AW varmepumpen er utroligt støjsvag, med en lydstyrke på kun 58 dB. Du kan nyde varmen og roen uden generende støj i baggrunden.

Men lad os tale om præstationen. Med en SCOP-værdi på 4,59 ved lavtemperatur og 3,51 ved højtemperatur kan du være sikker på, at denne varmepumpe vil levere pålidelig varme, uanset vejret udenfor.

Med en kompakt og elegant størrelse på 1100x800x540 mm (BxHxD) vil varmepumpen nemt kunne passe ind i dit hjem uden at fylde for meget. Den kræver også kun minimum afstand til væggen bagved, så den kan nemt integreres i din boligs indretning.

Der er kun én ting, som Bosch Compress 5800i AW varmepumpen mangler, og det er dig. Så tag det første skridt mod en mere energieffektiv og bæredygtig fremtid. Lad Bosch Compress 5800i AW varmepumpen blive en del af dit hjem og oplev den magi, den kan skabe.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN