Bosch Compress 7000i AW-17 luft/vand varmepumpe 17 kW – udedel

Opnå nyt niveau af energieffektivitet med Bosch Compress 7000i AW-17 luft/vand varmepumpen. Spar penge på varmeregningen og skån miljøet.

69.165,00 kr.

Nyd et mere effektivt og økonomisk opvarmningssystem i dit hjem med den avancerede Bosch Compress 7000i AW-17 luft/vand varmepumpe udedel. Med en imponerende SCOP-værdi på 4,81/3,58 lav/høj temperatur kan du øjeblikkeligt mærke en betydelig forskel i dine varmeomkostninger. Med et IP-modul indbygget i varmepumpen kan styring af opvarmningen endda gøres nemt via smartphone-apps. Den støjsvage design med en lydstyrke på kun 68 dB vil give en nærmest lydløs og behagelig opvarmning i dit hjem. Med Bosch Compress 7000i AW-17 luft/vand varmepumpe udedel kan du øge din boligs energimærkning og dermed øge dens værdi med sin fremragende ydeevne. Kombiner den med en indedel (se relaterede varer) og få monteret af en professionel installatør for at starte din opgradering til en mere bæredygtig og omkostningseffektiv opvarmning i dag.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN