Bosch Compress 7000i AW-7 luft/vand varmepumpe 7 kW – udedel

Få et behageligt og økonomisk hjem med Bosch Compress 7000i AW-7. Spar op til 40% på din varmeregning med denne kraftfulde 7 kW luft/vand varmepumpe. Bestil nu.

49.999,00 kr.

Bliv klar til at tage kontrollen over dit hjemmes klima med den effektive og pålidelige Bosch Compress 7000i AW-7 luft/vand varmepumpe. Varmepumpen er i stand til at sænke dine varmeomkostninger betydeligt, samtidig med at den hjælper med at forbedre din boligs energimærkning og øger værdien af dit hjem. Med et avanceret IP-modul kan du styre varmepumpen via en app på din smartphone, hvilket giver dig vedvarende og brugervenlig adgang til dit varmesystem. Den støjsvage 65 dB SCOP-værdi på 4,72/3,42 lav-/højtemperatur og de kompakte mål på 930x1370x440 mm (BxHxD) gør denne udedel til et fantastisk valg til enhver boligs varmesystem. Bemærk venligst, at denne varmepumpe skal installeres af en KMO-autoriseret professionel for at sikre garantiens gyldighed. Og husk, at denne varmepumpe er berettiget til energitilskud for opgradering af energieffektiviteten i enfamilie-, flerfamilie-, række- og kædehuse i henhold til puljen for 2022, så dit køb kan også gavne dig økonomisk.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN