Bosch Compress 7000i AWM-17 luft/vand gulvst̴ende varmepumpe hvid Рindedel til 13-17 AW

Få mere varme for pengene med Bosch Compress 7000i AWM-17 – hvid gulvstående varmepumpe med høj effektivitet og kapacitet til 13-17 kW. Spar på energiregningen nu.

36.269,00 kr.

Forestil dig at have en varmepumpe, der både sænker dine varmeomkostninger betydeligt og forbedrer din boligs energimærkning, så din boligs værdi øges. Med Bosch Compress 7000i AWM-17 luft/vand gulvstående varmepumpe i smart hvidt design kan du få det bedste fra begge verdener. Den er ikke kun støjsvag og indeholder en brugsvandstank på 190 liter, den har også en indbygget IP-modul, der gør styring via app/smartphone mulig. Modullet indeholder desuden en styring, en 14 liters ekspansionsbeholder, en 12 kW elpatron og et sikkerhedsaggregat. Den skal kun kombineres med en af ​​de relaterede varer som udedel Aw13 eller Aw17 og skal monteres af en installatør. Forestil dig, hvor godt det ville være at skifte over til denne effektive og smarte varmepumpe, der ikke kun hjælper miljøet, men også sparer dig for penge.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN