Bosch Compress 7000i AWM-9 luft/vand gulvst̴ende varmepumpe hvid Рindedel til 5-7-9 AW

Få økonomisk og miljøvenlig opvarmning med Bosch Compress 7000i AWM-9. Denne luft/vand varmepumpe er nem at installere og opvarmer effektivt dit hjem.

36.406,00 kr.

Opgradér dit hjem med den revolutionerende Bosch Compress 7000i AWM-9 varmepumpe. Spar penge på varmeregningen med en varmepumpe, som sænker dine varmeomkostninger betydeligt. Ikke nok med at den er yderst effektiv, så er den også stilren i sit design og findes i enten hvid eller sort. Med indbygget IP-modul kan varmepumpen styres via en App eller smartphone, og den dæmper også støjniveauet sammenlignet med ældre modeller. Med en brugsvandstank på hele 190 liter er varmt vand aldrig en mangelvare. Varmepumpen er den perfekte løsning til forbedring af din boligs energimærkning og dermed forøgelse af dens værdi. Husk at tilkøbe cirkulationspumpe til centralvarmeanlægget. Vælg mellem udedel AW5, AW7 eller AW9 til montering – og husk, at varmepumpen skal monteres af en KMO-autoriseret montør for at undgå garantibortfald. Vidste du, at denne vare er kvalificeret til energitilskud i henhold til 2022 puljen, der giver mulighed for tilskud til energirenovering af enflammede olie- eller gasfyr? Grib Bosch Compress 7000i AWM-9 varmepumpen i dag og oplev en varmeoplevelse, som både du og din pengepung vil elske.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN