Bosch Compress 7400i AW 7 kW luft/vand varmepumpe, udedel.

Spar penge på din varmeregning med Bosch Compress 7400i AW varmepumpen. 7 kW ydelse og smart styring for optimal effektivitet. Få mere komfort i hjemmet.

61.359,00 kr.

Med Bosch Compress 7400i AW 7 kW luft/vand varmepumpen kan du gøre din bolig mere energieffektiv og samtidig spare på dine varmeregninger. Inde i dit hjem vil du opleve en behagelig temperatur året rundt, mens varmepumpens værdier forbygger spild af energi. Denne varmepumpe er specielt designet til installation i tæt bebyggelse og er egnet til helt nye bygninger og eksisterende boliger på op til 150 kvadratmeter. Med en ydelse på 6,8 kW ved -7/35 og 6,4 kW ved -7/55, vil du altid have det varmt og godt i dit hjem. Bosch Compress 7400i AW 7 kW luft/vand varmepumpen er det perfekte valg, hvis du ønsker at optimere effekten og reducere dine varmeregninger, samtidig med at du opretholder et højt niveau af komfort og velvære i din bolig.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN