Bosch Fyldestation EHPLW – til varmepumpe

Optimer din varmepumpe med Bosch Fyldestation EHPLW. Spar op til 30% på energiregningen og få mere ud af dit system. Bestil nu og oplev de fordele i dag.

8.511,00 kr.

Bosch Fyldestation EHPLW er en innovativ løsning, der gør det nemt og sikkert at påfylde kølemiddel i din varmepumpe. Med dens intelligente teknologi og brugervenlige interface kan du nu gøre dette helt selv – uden brug af en ekspert. Fyldestationen er udstyret med en nøjagtig skala, der sikrer, at du tilføjer den nøjagtige mængde kølemiddel, som din varmepumpe har brug for. Dette gør det ikke kun sikkert og effektivt at påfylde kølemiddel, men også mere miljøvenligt, da det ikke længere er nødvendigt at skifte hele dit varmepumpesystem, hvis du mistede kølemidlet. Bosch Fyldestation EHPLW er det perfekte tilbehør til at sikre, at din varmepumpe kører optimalt året rundt, og kan også spare dig penge på lang sigt. Uanset om du er en professionel eller en privat bruger, gør Bosch Fyldestation EHPLW det nemmere end nogensinde at vedligeholde din varmepumpe og give den bedst mulige ydelse.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN