Bosch WQG245ALSN – Kondenstørretumbler med varmepumpe

Søger du efter en kondenstørretumbler med varmepumpe, der kan skåne både miljøet og din pengepung? Bosch WQG245ALSN giver dig netop det med let betjening og overlegen tørringskapacitet.

10.295,00 kr.

Oplev en revolutionerende tørring med Bosch WQG245ALSN. Denne kondenstørretumbler med varmepumpe er skabt til at give dig den mest effektive og skånsomme tørring af dit tøj. Takket være dens intelligente teknologi bruger den op til 50% mindre energi end traditionelle tørretumblere og er dermed ikke blot økonomisk, men også miljøvenlig.

Tumblerens store tromlekapacitet på hele 7 kg, gør den ideel til både store og små husholdninger. Du slipper for besværet med at rengøre kondensatoren manuelt, da tumbleren selv klarer dette med dens autorens-teknologi. Du skal ydermere aldrig bekymre dig om at tøjet bliver for varmt eller groft, da den specialdesignede SoftDry-tromle sørger for en jævn og blid tørring af tøjet.

Bosch WQG245ALSN er kendt for sin pålidelighed og holdbarhed og er skabt til at kunne holde i mange år. Med dens intuitive styring og nemme betjening bliver det en leg at håndtere tumbleren, og dens mange forskellige tørringsprogrammer sikrer ethvert behov. Hos Bosch går de ikke på kompromis med kvaliteten, og med WQG245ALSN får du en kondenstørretumbler, der vil overgå selv dine højeste forventninger.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN