Tilbud

Bosch WTU876BHSN – Kondenstørretumbler med varmepumpe

Få bløde og tørre tøj hurtigt med Bosch WTU876BHSN. Spar op til 50% på energi og tid med den energieffektive varmepumpeteknologi.

6.834,00 kr.

Oplev en tørring i særklasse med Bosch WTU876BHSN – Kondenstørretumbler med varmepumpe. Takket være denne tørretumblers avancerede varmepumpeteknologi kan du glæde dig over en effektiv tørring, der giver dig den ønskede tørhed uden at bruge unødvendig energi. Med dens urimeligt lave energiforbrug i energiklasse A++, kan du tørre dit tøj uden at bekymre dig om elregningen. Med funktionen Home Connect kan du tilslutte tørretumbleren til dit WiFi-netværk og styre dine tøjbehandlingsindstillinger fra din smartphone. Og med dens selvrensende kondensator er der ikke længere behov for at rengøre kondensatoren – du får mere tid til at nyde et rent og friskt tøj. Giv dit tøj den perfekte finish med Bosch WTU876BHSN – Kondenstørretumbler med varmepumpe.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN