Tilbud

Bosch WTX8HKL9SN – Kondenstørretumbler med varmepumpe

Få tøj til at føles som nyt med Bosch kondenstørretumbleren. Spare op til 50% energi og slip for krøllet tøj. Bestil i dag.

9.495,00 kr.

Denne Bosch kondenstørretumbler med varmepumpe er den ideelle løsning til tørring af dit vasketøj med lavere energiforbrug og høj ydeevne. Takket være den avancerede varmepumpeteknologi kan tøjet tørres ved en lavere temperatur, hvilket ikke blot minimerer forbruget af energi, men også beskytter tøjet mod skader. Med en kapacitet på op til 8 kg kan denne tumbler rumme store mængder tøj og sikrer jævn og effektiv tørring hver gang. Det innovative pollenfilter sikrer en bekvem og sund oplevelse for pollenallergikere, da det effektivt filtrerer 96% af hår fra kæledyr og pollen fra luften og fjerner dem fra dit tøj. Bosch WTX8HKL9SN er den perfekte tørretumbler til at tage sig af dine tøjbehov på en miljøvenlig måde med et blændende resultat hver gang.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN