Delaware hvid – rund væghængt biopejs

Opdag charmen ved en biobrænder med Delaware hvid, en rund og væghængt biopejs, der giver en hyggelig og varm atmosfære uden røg og aske.

4.999,00 kr.

Delaware hvid – rund væghængt biopejs

Denne elegante og moderne biopejs skaber en flot synlig flamme, som vil tilføre ethvert rum et smukt og hyggeligt udtryk. Med dens runde design vil denne væghængte biopejs være et æstetisk fyrtårn i ethvert hjem.

Pejsen er fremstillet af slidstærkt stål og dens hvide farve giver et rent og elegant look til rummet. Den er udstyret med en stor brændkammerkapacitet på 1,5 liter og kan brænde imponerende 6 timer. Vulcans bioethanol giver en ren og effektiv forbrænding, som ikke efterlader røg eller aske.

Delaware biopejsen er det perfekte valg til dem, der ønsker en unik og innovativ måde at opvarme hjemmet på. Med dens rene brændteknologi og praktiske design, er den nem at installere og bruge. Oplev glæden og hyggen ved en ægte flamme med denne imponerende biopejs.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN