DesignFires Dekorativt Keramisk Brænde Sort Sæt 1 m. 3 stk.

Oplev hyggen af ægte ild uden besværet med DesignFires keramiske brænde sæt. Dekorér din pejs med stilfuld, sort keramik.

889,00 kr.

Få styr på din pejsedekoration og skab et hjem, hvor hyggen er i højsædet med DesignFires Dekorativt Keramisk Brænde Sort Sæt 1 m. 3 stk. Dette tilbehør er ikke alene smukt, men også utrolig praktisk. Brug det som et ekstra element i din biopejs eller steampejs og skab lige det udtryk, som passer til din personlige stil.

Imiteret brændestykkerne i keramik ser ikke bare livagtige ud, men er også fyldt med små detaljer, der giver dem et autentisk præg og får dig til at glemme, at de ikke er rigtige. Sættet indeholder 3 stykker keramisk brænde og måler 1 meter i længden. Det er perfekt til at fylde din pejs ud og vil hurtigt blive et populært og højtelsket element i dit hjem.

Alt i alt er DesignFires Dekorativt Keramisk Brænde Sort Sæt 1 m. 3 stk. et produkt, der ikke alene øger hyggen derhjemme, men også tilføjer en fed detalje til din boligindretning. Kast dig ud i at skabe en unik atmosfære i dit hjem med dette lækre sæt i dag.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN