Tilbud

Electrolux EW7H528G5 med varmepumpe – Kondenstørretumbler

Electrolux EW7H528G5 er den energieffektive, pladsbesparende og stillegående kondenstørretumbler, som gør tørring af tøj til en leg.

5.976,00 kr.

Oplev en ny standard for tørring af dit tøj med Electrolux EW7H528G5 kondenstørretumbler med varmepumpe. Med en stor kapacitet på 8 kg får du masser af plads til dit tøj, mens varmepumpen sørger for at tørre det ved optimalt lav temperatur. Dette ikke blot beskytter dit tøj mod overophedning og overdreven tørring, men også mod tørring, der mindsker blødheden og farven på dit yndlingstøj.

Den rummelige tromle på denne tumbler giver ekstra plads og sikrer, at dit tøj bliver mere skånsomt behandlet end nogensinde før. Og med en varmepumpe, der sikrer optimal ydeevne og energieffektivitet, kan du nyde tøjet, der er klar lige til at tage på på kortere tid og med mindre energiomkostninger i forhold til traditionelle tørretumblere.

Oplev altid blødt og friskt tøj med Electrolux EW7H528G5 kondenstørretumbler med varmepumpe, som giver dig en fantastisk ydeevne hver gang. Så lad ikke tøjet vente og tøv ikke med at erstatte din gamle tumbler med en, der giver mere end bare tørring, men også skønhed og effektivitet.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN