Fritstående 2-sidet biopejs – Hvid

Få stemningen og hyggen i hjemmet med vores fritstående 2-sidet biopejs, som både er miljøvenlig og nem at installere. Oplev vores hvide design i dag.

8.999,00 kr.

Oplev magien af en levende ild i dit hjem med vores fritstående 2-sidet biopejs i hvidt design. Denne elegante pejs giver dig mulighed for at nyde flammernes syn og varmen fra begge sider. Med en størrelse på H: 70 x B: 120 x D: 30 cm, vil den dominere ethvert rum og blive det centrale punkt i din boligindretning.

Vores pejs er udstyret med et 4 liters brandkar, som giver op til 6,5 timers brændetid. Du kan tænde op for pejsen, når som helst du vil og nyde effekten af flammerne uden at skulle bekymre dig om røg, aske eller gasinstallationer. Det eneste du skal gøre er at påfylde bio-brændstoffet og tænde op for den.

Pejsen er stor og kraftfuld og kan varme selv de største rum op. Så uanset om du læser en bog i din stue eller underholder gæster i dit spisestue, vil du elske stemningen og hyggen fra flammerne. En perfekt tilføjelse til dit hjem for at skabe en unik, varm og hyggelig atmosfære.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN