Gree Amber 9K varmepumpe indedel- 5,50 kW – 100-135 m²

Gør dit hjem klar til vinter med Gree Amber 9K varmepumpen, der kan opvarme et rum på op til 135 m². Spar energi og hold varmen med denne effektive og stilfulde løsning.

4.569,00 kr.

Glem alt om dyre el-regninger og ubehagelige temperaturer indendørs med Gree Amber 9K varmepumpe indedel. Vi er stolte af at præsentere verdens største producent af varmepumper og denne økonomiske og lydsvage varmepumpe. Du kan fjernstyre varmepumpen fra ligegyldigt hvor du er med dens indbyggede WIFI. Med en varme- og køleeffekt på hhv. 0,70-5,50 kW og 0,70-5,00 kW er denne varmepumpe perfekt egnet til et areal på mellem 100-135 m². Vær dog opmærksom på, at lofthøjde og andre faktorer også spiller en rolle i denne sammenhæng. Hvis du er i tvivl om, hvilken model du skal vælge, kan du altid spørge din installatør til råds. Med Gree Amber 9K varmepumpe indedel får du en stabil varmekilde, forbrugsbesparelse og en grønnere løsning til dit hjem – og du kan være tryg ved at den leveres med garanti.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN