Gree U-Crown 9K varmepumpe, hvid, udedel

Opvarm dit hjem uden at gå på kompromis med stilen. Gree U-Crown 9K er ikke kun effektiv, men også elegant, diskret og nem at styre. Bestil din i dag.

8.499,00 kr.

Opgrader dit hjem med Gree U-Crown 9K varmepumpen. Denne imponerende hvide udedel er den perfekte tilføjelse til dit nuværende varmepumpesystem. Med Gree som verdens største producent af varmepumper, kan du være sikker på, at du får den nyeste teknologi og beprøvede pålidelighed. I tillæg skal du glæde dig over varmepumpens effekt og energibesparende egenskaber. Denne model kommer med et lavt lydniveau på 52 dB og kan håndtere en luftmængde på op til 2400 m³/timen. Kølemidlet R32 (0,95 kg) sikrer en driftsområde på -30°C til +24°C i varme og -18°C til +54°C i køling. En anden mulighed er installation af Gree U-Crown 9K varmepumpen ved en KMO-autoriseret montør for at opretholde garantien. Gør dit hjem smartere med Gree U-Crown 9K varmepumpen.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN