Gree U-Crown 9K varmepumpe, luft/luft, 3,2 kW, 60-80m², hvid, indedel

Spar op til 50% på din energiregning med Gree U-Crown 9K varmepumpen. Effektiv varme-/kølingsteknologi til 60-80m². Køb den i dag i hvid indedel.

4.739,00 kr.

Gree U-Crown 9K varmepumpe er den ideelle opgradering til dit hjem. Med den nyeste og mest afprøvede teknologi fra verdens største producent af varmepumper får du en utrolig støjsvag, men meget energieffektiv varmepumpe i et stilrent design. Gree U-Crown bruger også R32-kølemiddel, som gør den mere miljøvenlig end andre varmepumper på markedet. Med en SCOP på 4,6 leverer varmepumpen i gennemsnit 4,6 gange så meget energi som den elektriske energi, den bruger. Du kan også styre varmepumpen helt enkelt med den medfølgende fjernbetjening eller den indbyggede WIFI, hvilket giver fuld kontrol over varmepumpens funktioner og energiforbrug. Beregnet til at dække omkring 60-80m², kan Gree U-Crown 9k varmepumpen holde dit hjem varmt og komfortabelt i de kolde måneder, og hjælpe dig med at reducere dine varmeregninger. Vælg Gree U-Crown 9K varmepumpe for at opgradere dit hjem i dag og oplev forskellen det gør for miljøet, din komfort og din pengepung.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN