Gree Varmepumpe Amber 9K – udedel

Effektiv, stilfuld og energibesparende – Gree Varmepumpe Amber 9K giver dig komfort og økonomisk fordelagtighed året rundt. Fås nu på vores produktside.

6.449,00 kr.

Gree Varmepumpe Amber 9K – udedel er en varmepumpe i særklasse. Med den nyeste teknologi fra Gree, er du sikret en varmepumpe af højeste kvalitet. Udedelen er udstyret med en luftmængde på 40 m³ / min og et ultra-lavt lydtryksniveau på kun 53 dB. Varmepumpen kan anvendes til både kold og varm temperatur og har et driftsområde på -30°C til +24°C (varme) og -18°C til +52°C (køl). Med en anbefalet sikring på 13 A og rørlængde på maksimalt 15 meter sammen med højderyg på maksimalt 10 meter, har du rig mulighed for at tilpasse installationen til netop dit hjem. Varmepumpen er udstyret med rørtistninger på 1/4 – 3/8, samt kølemidlet R32 (1 kg). Vælg Gree Varmepumpe Amber 9K – udedel, og få en både energi- og pengesparende løsning på varme og køl. Bemærk at installation og online registrering af en autoriseret kølemontør er påkrævet for at opretholde garantien.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN