Gree Varmepumpe Luft/Luft Amber 12K – 7,2 kW – 130-180 m², hvid – indedel

Få en varm og komfortabel vinter med Gree Varmepumpe Luft/Luft Amber 12K. Spar op til 60% på din varmeregning med denne energieffektive og stilfulde varmepumpe.

4.349,00 kr.

Oplev den ultimative form for komfort med Gree Varmepumpe Luft/Luft Amber 12K. Den er verdens største producent af varmepumper, og med Amber 12K får du den nyeste og mest afprøvede teknologi. Du kan se frem til at få en støjsvag, men meget energieffektiv varmepumpe med et stilrent design, som anvender R32 kølemiddel. Varmepumpen har en høj SCOP på 5,1, hvilket betyder, at den i gennemsnit leverer hele 5,1 gange så meget energi, som den elektriske energi, den bruger. Du kan styre din varmepumpe via den medfølgende fjernbetjening eller den indbyggede Wi-Fi, som giver fuld kontrol over varmepumpens funktioner og energiforbrug, uanset hvor du befinder dig. Med en tommelfingerregel kan Amber 12K dække ca. 130-180 m², men det afhænger selvfølgelig af lofthøjde, isoleringsstand og andre faktorer. Hvis du vil have den ultimative form for komfort i dit hjem, så er Gree Varmepumpe Luft/Luft Amber 12K det perfekte valg for dig.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN