Gree Varmepumpe Luft/Luft Amber 9K – 5,5 kW – 100-138 m², hvid – indedel

Få varmen billigt og effektivt med Gree Varmepumpe Luft/Luft Amber 9K, der passer til rum på 100-138 m². Glem alt om høje elregninger – spar penge med dette smarte produkt.

3.555,00 kr.

Gree Varmepumpe Luft/Luft Amber 9K er den perfekte varmepumpe til dig, der ønsker den nyeste teknologi og høje energieffektivitet. Med en SCOP på 5,1 kan du forvente at få 5,1 gange mere energi tilbage, end den elektriske energi, som varmepumpen bruger. Denne funktion gør Amber 9K fra Gree til en af ​​de mest energieffektive varmepumper på markedet.

Gree varmepumper er kendt for deres støjsvage drift og Amber 9K er ingen undtagelse. Den er stilfuldt designet og anvender R32 kølemiddel. Med den medfølgende fjernbetjening eller indbyggede WIFI kan du styre varmepumpens funktioner og energiforbrug, uanset hvor du befinder dig.

Vi kan ikke garantere, hvor mange kvadratmeter denne varmepumpe kan dække, da det afhænger af isoleringen, lofthøjden og flere faktorer i dit hus. Men som en tommelfingerregel kan vi sige, at den vil kunne dække mellem 100-138 m2. Hvis du har et hus med god efterisolering, kan du regne med et lavere energiforbrug.

Gree Varmepumpe Luft/Luft Amber 9K er den perfekte løsning til dig, der ønsker en moderne og energieffektiv varmepumpe til hjemmet.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN