Tilbud

Grundig GTPE59E23CBN – Kondenstørretumbler m/varmepumpe

Få tøj tørt på ingen tid med Grundig GTPE59E23CBN. Spar op til 50% på energiforbruget med varmepumpeteknologi. Lydsvag og nem at betjene.

5.198,00 kr.

Oplev den enestående Grundig GTPE59E23CBN kondenstørretumbler med varmepumpe, som giver dig en kvalitetsoplevelse, når du tørrer dit vasketøj. Takket være proscent-teknologien får du et naturligt frisk og velduftende vasketøj, som efterlader en behagelig duft i hele dit hjem. Med det smarte anti-krøl-program slipper du for at skulle stå og stryge dit tøj, da tumbleren gør arbejdet for dig. Udover tørring, kan du bruge den indvendige belysning, som gør det lettere for dig at finde det, du har brug for. Med en stilfuld og moderne varmepumpetørretumbler med stor kapacitet, sørger GTPE59E23CBN fra Grundig for, at dit vasketøj altid bliver tørt og blødt, og du kan nyde friskvasket tøj på ingen tid. Bestil i dag og oplev forskellen med Grundig GTPE59E23CBN.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN