Haier transportabel 2,5 kw varmepumpe, mobilt klimaanlæg

Få en behagelig temperatur overalt med Haier varmepumpen, der kan køle ned eller varme op med enestående effektivitet og stilhed. Lettere bliver det ikke.

4.783,00 kr.

Oplev fuld fleksibilitet med denne transportable 2,5 kW varmepumpe og klimaanlæg fra Haier. Dette kraftfulde apparat er perfekt til at skabe et behageligt miljø i dit hjem, uanset om det er varmt eller koldt udenfor. Med en kølekapacitet på 2,6 kW og en opvarmningskapacitet på 2,9 kW kan du nemt justere temperaturen og skabe præcis det miljø, der passer dig bedst. Apparatet er utrolig nemt at transportere med en størrelse på 815/443/340 mm og en vægt på kun 25 kg. Du kan tage det med dig, hvorhen du vil, og nyde fuld fleksibilitet og kontrol når det kommer til at skabe et behageligt indeklima. Med Haier transportable 2,5 kW varmepumpe og klimaanlæg behøver du aldrig mere at bekymre dig om ubehagelige temperaturer.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN