Haier Varmepumpe Expert Nordic AS25XCHHRA-NR WiFi hOn R32 Max. Varmekapasitet 7,4 kW SCOP 5,10 A+++ Udedel 1U25KEHFRA-NR

Få en energieffektiv varmeløsning med Haier Varmepumpe Expert Nordic AS25XCHHRA-NR WiFi hOn R32, der har en maksimal varmekapasitet på 7,4 kW og en SCOP på 5,10. A+++-mærket og med WiFi-styring.

4.513,00 kr.

Haier Varmepumpe Expert Nordic AS25XCHHRA-NR med WiFi hOn og R32-teknologi er en banebrydende opfindelse for dig, der ønsker en hurtig og utrolig effektiv opvarmning af dit hjem. Med en maksimal varmekapacitet på 7,4 kW og en SCOP 5,10 A+++ udestøtte, giver denne varmepumpe dig mulighed for at nyde en behagelig temperatur i dit hjem på en miljøvenlig og økonomisk måde. Varmepumpen har en smart og brugervenlig WiFi-styring, der betyder, at du kan styre opvarmningen af dit hjem fra din telefon. Haier Varmepumpe Expert Nordic AS25XCHHRA-NR er en pålidelig og holdbar løsning til vores nordiske vejrforhold og er det perfekte valg for ethvert hjem, hvor effektiv opvarmning af boligen er en prioritet.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN