HAIER Varmepumpe Split Expert Nordic AS25 består af AS25XCHHRA-NR og 1U25KEHFRA-NR SCOP 5,10 A+++ R32 Kølemiddel og Indbygget Wifi

Spar på varmeregningen med HAIER Varmepumpe Split Expert Nordic AS25. SCOP 5,10 og A+++ energimærke betyder effektiv varme og indbygget Wifi gør styring nemt.

10.137,00 kr.

Oplev en effektiv og energivenlig opvarmning med HAIER Varmepumpe Split Expert Nordic AS25. Den har en imponerende SCOP-værdi på 5,10 og er klassificeret som A+++ energieffektiv. Det betyder, at du kan forvente store besparelser på din varmeregning hver måned.

Pumpen har det nyeste R32 kølemiddel, som er mere miljøvenligt end tidligere modeller. Ud over det trådløse fjernbetjeningsdisplay har HAIER Varmepumpe Split Expert en indbygget wifi-forbindelse, der gør det nemt at styre temperaturen hjemmefra eller når du er væk.

Denne varmepumpe er også udstyret med en kraftig kompressor og en intelligent afrimningsfunktion, der effektivt kan håndtere selv de mest krævende varme- og kuldeperioder. Og med dens støjsvage drift, kan du nyde et behageligt og roligt miljø når den er i brug.

Hvis du leder efter en pålidelig og effektiv varmepumpe, så er HAIER Varmepumpe Split Expert Nordic AS25 det perfekte valg til dit hjem.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN