Haier Varmepumpe Split Gulvmodel AF25 består af AF25S2SD1FA og 1U25S2SM1FA-NR SCOP 4,10 A+ R32 kølemiddel, Wifi modul er tilkøb.

Få en energieffektiv varmeløsning med Haier Varmepumpe Split Gulvmodel AF25. SCOP 4,10 og A+ rating gør den til en økonomisk og praktisk løsning. Køb tilkøbs Wi-Fi modul for endnu mere bekvemmelighed.

11.082,00 kr.

Oplev den ultimative komfort med Haier Varmepumpe Split Gulvmodel AF25. Denne topmoderne varmepumpe er designet til at skabe en behagelig og afslappet atmosfære i dine omgivelser. Med en SCOP-værdi på 4,10 og A+ energimærkning er denne varmepumpe ikke kun effektiv, men også miljøvenlig.

Du kan nemt betjene Haier Varmepumpe Split Gulvmodel AF25 på afstand med Wifi-modul, som kan tilkøbes separat. Med sin Gulvmodel og R32 kølemiddel, er denne varmepumpe perfekt til at håndtere både kolde vintre og varme sommerdage. Så slå dig ned og lad Haier Varmepumpe Split Gulvmodel AF25 levere den ultimative komfort – murstensikker effektivitet i enhver sæson.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN