Kreta Mini Fossil Stone Surround Biopejs Hvid

Oplev hyggelig varme uden røg og aske. Kreta Mini Fossil Stone Surround Biopejsen er stilfuld og mobil – perfekt til enhver indretning.

19.349,00 kr.

Kreta Mini Fossil Stone Surround Biopejs Hvid vil uden tvivl være en fremragende tilføjelse til enhver stilfuld og moderne hjemindretning. Det elegante fossil stens look med de kurvede linjer skaber en organisk og naturlig følelse, der vil imponere alle gæster. Med dens dimensioner på H: 99,9 x B: 105 x D: 44,5 cm er denne fritstående biopejs perfekt til mindre rum, og med dens lette vægt, kan den nemt flyttes til andre områder i hjemmet. Den hvide farve passer perfekt til den skandinaviske indretning, og det varme lys fra biopejsen vil skabe en hyggelig og afslappende atmosfære. Kreta Mini Fossil Stone Surround Biopejs Hvid er perfekt til dem, der ønsker at skabe en varm og indbydende atmosfære i deres hjem på en økonomisk og miljøvenlig måde.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN