Langå Varmepumpe – Luft til luft – 3,4 kW med WiFi

Skab en varm og komfortabel atmosfære i dit hjem med Langå Varmepumpen – Luft til luft. Med 3,4 kW strøm og WiFi, er den perfekt til din familie og dit budget. Bestil nu.

4.800,00 kr.

Oplev en revolutionerende måde at opvarme dit hjem på med Langå Varmepumpe – Luft til luft – 3,4 kW med WiFi. Denne pumpe er mere end bare en almindelig varmekilde – den giver også frihed til at styre dit hjem miljø let og intuitivt. Lav din egen atmosfære med den gratis mobil app til WiFi konfiguration, som giver dig adgang til at programmere og tilpasse opvarmning efter dine egne behov, uanset hvor du er, når som helst på dagen. Og glem alt om støjgener – Langå Varmepumpe er støjsvag og sikrer en behagelig varmeoplevelse med kun 53 dB indendørs og 65 dB udendørs. Gør dig selv en tjeneste og køb en Langå Varmepumpe i dag – du vil ikke kun opdage, hvordan den forvandler dit hjem, men også din hverdag.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN