Metro Therm METROAIR I16 Varmepumpe. Luft/vand.

Få en mere energieffektiv opvarmning med Metro Therm METROAIR I16 Varmepumpe – den perfekte løsning til at reducere dine energiomkostninger og minimere dit CO2-udslip.

97.280,00 kr.

Den revolutionerende Metro Therm METROAIR I16 Varmepumpe er den ultimative løsning til at opvarme dit hjem med stil og effektivitet. Med sin inverter-styrede kompressor, der garanterer SCOP-værdien på over 5+, kan den levere en fantastisk varmekapacitet og samtidig minimere driftsomkostningerne. Den kan opvarme vandet op til 65°C og derved er yderst velegnet til rum med høje temperaturekrav. Med dens kompakte størrelse på 612x1280x1165 mm passer den perfekt til dit hjem, og dens avancerede luft/vand-teknologi betyder, at den kan hente sin varmeenergi fra omgivende luft for at opvarme dit hjem og samtidig reducere miljøbelastningen. Gør din varmeforsyning mere bæredygtig og effektiv med Metro Therm METROAIR I16 Varmepumpe.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN