Metroair 330 luft/vand varmepumpe, indedel

Få en behagelig temperatur året rundt. Metroair 330 luft/vand varmepumpen er en energibesparende og omkostningseffektiv løsning til dit hjem.

48.779,00 kr.

METROAIR 330 luft/vand varmepumpe, indedelen er det ultimative valg for dig, der ønsker en diskret og økonomisk måde at holde dit hjem varmt og behageligt på. Denne enhed er en del af et komplet varmesystem, der kan tilsluttes forskellige typer centralvarmeanlæg med radiatorer og/eller gulvvarme, hvilket gør den utrolig alsidig og brugervenlig.

METROAIR 330 er udstyret med en intelligent styring, varmtvandsbeholder, cirkulationspumper og el-patron, der alt sammen bidrager til en sikker og komfortabel drift. Det overskuelige betjeningspanel gør det nemt at indstille og overvåge temperaturen, samt holde styr på driftsoplysninger.

En stærk bufferbeholder på 55 liter er med til at maksimere enhedens COP-værdi og øge dens levetid. Og hvis du er på udkig efter en enhed, der også er miljøvenlig, vil du blive glad for at vide, at METROAIR 330 kvalificerer sig til energitilskud i henhold til 2021 puljen, der giver mulighed for tilskud til energirenoveringer i enfamiliehuse og lejligheder.

Alt i alt er METROAIR 330 den indendørs del af et utrolig effektivt og økonomisk varmesystem, som vil give dig masser af varme og komfort i mange år fremover.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN