Metroair F12 luft/vand varmepumpe 3-12 kW, udedel

Opdag vores effektive Metroair F12 varmepumpe. Reducer dine varmeudgifter og beskyt miljøet med denne topmoderne luft/vand varmepumpe. Bestil nu.

60.335,00 kr.

Metroair F12 luft/vand varmepumpen er den perfekte løsning til opvarmning af din bolig. Med en kapacitet på mellem 3 og 12 kW kan denne varmepumpe dække et bredt spektrum af varmebehov og er designet til brug i vandbårne varmeanlæg. Den frekvensstyrede kompressor sikrer en optimal udnyttelse af varmeenergien i udeluften, som i sidste ende resulterer i store besparelser på varmeregningen. Metroair F12 passer perfekt til gulvvarme og er udviklet for at give dig en effektiv og pålidelig varmepumpe, som også kvalificerer sig til energitilskud i henhold til 2021 puljen, der giver dig muligheden for at få tilskud til energirenovering af din bolig. Med Metroair F12 varmepumpen kan du nemt opvarme dit hjem og samtidig spare penge.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN