Tilbud

Metroair F8 luft/vand varmepumpe 2-8 kW, udedel

Opvarm dit hjem effektivt og miljøvenligt med Metroair F8 – en alsidig luft/vand varmepumpe med en ydeevne på 2-8 kW. Spar penge på din varmeregning og reducer dit CO2-aftryk samtidig.

Original price was: 45.689,00 kr..Current price is: 41.120,00 kr..

Vil du gerne have en varmepumpe, der både er effektiv og økonomisk? Så er Metroair F8 luft/vand varmepumpe det perfekte valg til dig. Den er designet til at udnytte varmeenergien fra udeluften optimalt ved hjælp af en frekvensstyret kompressor. Med en kapacitet på 2-8 kW passer den til forskellige størrelser af vandbårne varmeanlæg og er ideel til både nybyggeri og renoveringer.

Metroair F8 er den ultimative løsning til at spare på varmeregningen og opnå den størst mulige besparelse. Den er ideel til gulvvarme og kan installeres i forskellige luft/vand systemkombinationer. Med Metroair F8 kan du forvente en optimal udnyttelse af varmeenergien, og du vil opleve en varmepumpe, der er både pålidelig og nem at betjene. Alt det til en pris, der er overkommelig og konkurrencedygtig på markedet. Gå ikke glip af chancen for at skabe en mere energieffektiv og økonomisk bolig med Metroair F8 luft/vand varmepumpe.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN