Metroair I12 luft/vand varmepumpe 2,5-9 kW, 3×400 volt, udedel

Få mere for pengene med Metroair I12. Spar op til 80% på opvarmning med en stilren og energieffektiv luft/vand varmepumpe. Perfekt til at varme op til 180 m2.

79.529,00 kr.

Oplev en revolutionerende opvarmningsproces med Metroair I12 luft/vand varmepumpen. Med SCOP-værdi op til 5,0 tager denne effektive varmepumpe ikke kun miljøet i betragtning, men også din pengepung. Med sin evne til at tilslutte brugsvandsbeholder og varmeanlæg kan Metroair I12 give dig varmt vand hele året rundt, mens den i sommervarmen kan fungere som en kold kilde. Når temperaturen når ned til -24°C, producerer varmepumpen stadig varme effektivt takket være dens design. Derudover er Metroair I12 kvalificeret til energitilskud i henhold til 2021 puljen, der giver dig muligheden for at opgradere dit hjem uden at ofre din bankkonto. Opdag Metroair I12`s fantastiske evner i dag, og oplev en enestående opvarmningsoplevelse.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN