Metroair I16 luft/vand varmepumpe m/ekspansionsbeholder 4,5-13 kW, 3×400 volt, udedel

Ønsker du en effektiv og miljørigtig opvarmning af dit hjem? Metroair I16 varmepumpen leverer op til 4,5-13 kW og er den ideelle løsning til dit varmebehov.

87.899,00 kr.

Fremtidens varmepumpe er landet. Metroair I16 er en effektiv luft-vand varmepumpe, som er skabt til at opfylde alle dine opvarmningsbehov. Denne avancerede varmepumpe vil give dig varme fra -24°C og op til sommervarme, imens den er op til 5 gange mere energieffektiv end traditionelle varmeanlæg. Metroair I16 er også udstyret med en ekspansionsbeholder og kan tilsluttes både varmeanlæg og brugsvandsbeholder. Og med den nyeste teknologi tilbyder Metroair I16 et overlegent SCOP-niveau på op til 5,0 – en performance, der mærkes på din varmeregning. Du vil ikke kun spare penge i det lange løb, men også bidrage til en mere miljøvenlig fremtid. Køb Metroair I16 i dag og oplev, hvordan du kan få endnu mere ud af dine penge med Nordens førende luft-vand varmepumpe.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN