Metroair I8 luft/vand varmepumpe 2,5-6 kW, 230 volt, udedel

Opnå en varmere og mere behagelig bolig med Metroair I8 luft/vand varmepumpe – energieffektiv, stilren og kan dække fyringsbehovet for en typisk dansk villa.

69.485,00 kr.

Oplev den ultimative opvarmning af dit hjem med Metroair I8 luft/vand varmepumpen. Denne varmepumpe er ikke kun billig i drift, men også en miljøvenlig løsning til dit hjem. Ved at trække energi fra den udendørs luft sikrer Metroair I8 dig en kontinuerlig forsyning af varmt vand, samtidig med at du kan nyde godt af dens kølingsmuligheder i varme sommermåneder. Med en SCOP-værdi på op til 5,0 har du mulighed for at få op til 5 gange mere energi tilbage for dine penge. Udviklet til de nordiske vejrforhold kan Metroair I8 producere varme helt ned til -24° C. Anlægget består af en inde- og udendørs del, og har også kvalificeret sig til energitilskud i henhold til 2021 puljen. Giv dit hjem den bedste opvarmning med Metroair I8 luft/vand varmepumpen – en investering du ikke vil fortryde.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN