Mitsubishi Cool MSZ-HR25 varmepumpe indedel- 3,70 kW – 65-85 m²

Opnå ultimativ komfort og økonomisk gevinst med Mitsubishi Cool MSZ-HR25 varmepumpen. Ideel til rum på 65-85 m². Bestil nu og spar penge på din energiregning.

5.385,00 kr.

Denne Mitsubishi varmepumpe er den perfekte løsning til dig, der ønsker en moderne og økonomisk varmekilde. Med en varmeeffekt på 0,90-3,70 kW og en køleeffekt på 0,90-3,40 kW er denne varmepumpe velegnet til rum på 65-85 m². Modellen er effektiv, stilren og har en lang levetid. Du kan nemt tilpasse styrken af varmepumpen til dit hjem, da den anvender teknologi, der registrerer temperatur og luftfugtighed i rummet. Så glem alt om dyre varmeregninger og nyd en behagelig og stabil temperatur i dit hjem hele året rundt. Monteringen skal udføres af en person med KMO-certifikat. Vælg den bedste installation og fjernbetjening, til en konkurrencedygtig pris, hos Lavprisvvs under relaterede produkter nedenfor. Denne varmepumpe er den ideelle løsning til dig, der vil have det bedste, uden at skulle betale overpris.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN