Mitsubishi EF35 VEW ZEN varmepumpe i hvid A+ rum fra 20 – 115 m2

Oplev ultimativ komfort med Mitsubishi EF35 VEW ZEN varmepumpen. Den er energieffektiv (A+) og klar til at varme op til 115 m2, imens den passer perfekt ind i din indretning i det stilfulde hvide design.

9.496,00 kr.

Oplev komforten af et varmt og behageligt hjem året rundt med Mitsubishi EF35 VEW ZEN varmepumpen. Med en unik teknologi er denne varmepumpe specielt udviklet til det nordiske klima og sikrer en maksimal energieffektivitet på hele A+.
Varmepumpen er tilpasset rum på 20-115 m2 og med en elegant hvid finish passer den perfekt i dit hjem. Du kan nemt styre temperaturen via fjernbetjeningen eller en app på din smartphone, så du altid kan føle dig godt tilpas under alle vejrforhold. Og med en minimal støjproduktion vil du knap nok mærke, at varmepumpen er der.
Så slip for bekymringerne om højere varmeregninger og ustabilt vejr og skab dig en behagelig oase i dit eget hjem med Mitsubishi EF35 VEW ZEN varmepumpen.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN