Mitsubishi Hero MSZ-LN25 varmepumpe indedel rød- 6,30 kW – 115-150 m²

Få ultimativ komfort i dit hjem med en Mitsubishi Hero varmepumpe. Kæmp mod varmen i en varm sommer eller en kold vinter med en stærk 6,30 kW kapacitet.

7.385,00 kr.

Opgrader dit hjem med den innovative Mitsubishi Hero MSZ-LN25 varmepumpe i en elegant, rød farve. Denne varmepumpe er perfekt til større rum på mellem 115 og 150 m² og er effektiv med en varmeeffekt på 1,00-6,30 kW og kold luft med en køleeffekt på 0,80-3,50 kW. Den har også indbygget WIFI, så du nemt kan fjernstyre varmepumpen via en app på din telefon. Denne varmepumpe er designet til at have en lang holdbarhed og god driftsøkonomi, hvilket betyder, at du kan forvente at energibesparelserne vil påvirke dit budget positivt. Du kan være rolig ved installationen, da denne skal udføres af en person med KMO certificering for at opretholde din fabriksgaranti. Med en opgradering til Mitsubishi Hero bliver dit hjem utroligt energieffektivt og fashionable på samme tid.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN