Mitsubishi Hero MSZ-LN35 varmepumpe indedel sort- 6,60 kW – 120-165 m132

Oplev enestående komfort og stilfuldt design med Mitsubishi Hero MSZ-LN35 varmepumpen. Med en effekt på 6,6 kW kan den opvarme rum på 120 til 165 m².

9.079,00 kr.

Oplev en revolutionerende varmepumpe med Mitsubishi Hero MSZ-LN35. Denne moderne og stilfulde varmepumpe er udstyret med indbygget WIFI, som gør det muligt for dig at styre den via en praktisk app uanset, hvor du er. Med en varmeeffekt på op til 6,60 kW og en køleeffekt på op til 3,50 kW, er dette den perfekte løsning til at holde dit hjem varmt og hyggeligt om vinteren og køligt om sommeren. Denne varmepumpe er ikke kun yderst effektiv, men også økonomisk med en lang levetid, som garanterer optimal driftsøkonomi. Og hvis du har brug for hjælp med installationen, tilbyder Lavprisvvs montage og fjernkontrol af varmepumper til priser, der er yderst konkurrencedygtige. For en mere praktisk og komfortabel hverdag, er Mitsubishi Hero MSZ-LN35 varmepumpen den perfekte investering til dit hjem.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN